Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα νεκρά από ασιτία παιδιά της Αθήνας σας ευχαριστούν θερμά.

Ο «σοφός» Ελληνικός λαός αποφάσισε : Η χρυσή αυγή στο κοινοβούλιο με 21 έδρες. Το εκλογικό σώμα που ένα μεγάλο κομμάτι του αποτελείται από κακόμοιρους και μίζερους που κλαίγονται για τους κλέφτες πολιτικούς (λες και τους φύτεψε κάποιος εκεί), που ζηλεύει τη Γερμανία και τα Σκανδιναβικά κράτη για την οργάνωσή τους παράλληλα όμως κοροϊδεύει τους Γερμανούς και τους Σουηδούς, έδωσε ένα 7% στους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Δε θέλει και πολλά να εξαπατήσεις κάποιους, με φράσεις όπως  προδότες, πουλημένοι και τομάρια μπορείς να «ξεχαρμανιάσεις» πολλούς. Άλλωστε η χρυσή αυγή δεν το κρύβει, «εναντίον όλων» λέει και το εννοεί. Εκτός από όσους πιστεύουν σε αυτούς όλοι οι υπόλοιποι είναι προδότες. Ειλικρινά όμως εκτίμησα κάτι και οφείλω να το ομολογήσω. Το περιστατικό στη συνέντευξη τύπου έδειξε πως αν μη τι άλλο είναι συνεπείς στις αρχές τους, οι περισσότεροι θα περίμεναν τώρα που μπήκε στη βουλή να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, ξέρετε, του στυλ είμαστε απλά εθνικιστές, κάνα δυο νεαροί γραβατωμένοι και τέτοια.
Τέλος, θα΄θελα ενδεικτικά να αναφέρω τρία κλασσικά παραδείγματα ψηφοφόρων. Ρωσίδα καθαρίστρια(!) η οποία δεν ήξερε τι ακριβώς ήταν, ο μπρατσαράς στο γυμναστήριό μου με σγουρό κατσικίσιο μαλλί, μακρύ νύχι πολυεργαλείο για καθαρισμό κακαδιών-κυψελίδας  και χρυσή αλυσίδα με «λιωμένο» Ιησού να χάνεται στις τρίχες του στήθους του και εργαζόμενη των 500 ευρώ με γονείς μετανάστες(!!) η οποία ψήφισε για να φύγουν οι κλέφτες. Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να τους αφιερώσω τις παραπάνω φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: