Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRAGIC...


«Έκανα 19 χρόνια τηλεόραση» ήταν μια από τις κουβέντες που άκουσα από το στόμα του Κυριάκου Βελόπουλου σε συνέντευξη-απολογία του στην τηλεόραση, και τότε σκέφτηκα τις άθλιες εκπομπές του σε ένα τοπικό κανάλι γύρω στο 1990, το TIME CHANNEL το οποίο κάποιοι θα το θυμούνται και από τον Μισέλ (έναν τηλεπωλητή χαλιών απείρως πιο σοβαρό από τον πρώτο).
Ο επιθετικός του λόγος με τις εθνικιστικές κορώνες συνοδευόταν από μια απίστευτη ειρωνεία σε όποιον τον καλούσε στο τηλέφωνο, ενώ στην ιστορία θα μείνει η απειλή του σε όποιον απλά διαφωνούσε μαζί του πως «έχω και αναγνώριση κλήσης». Το πόσο ανεκδιήγητος και ανεύθυνος είναι όμως φαίνεται από τα εξής: "και μόνο για τον πόλεμο που γίνεται στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. θα φύγω τελευταίος σας το λέω εντίμως" είπε 5 μέρες πριν αποχωρήσει, και τελευταία σε μια πρόσφατη συνέντευξη, στις ερωτήσεις για την μετακίνησή αυτή, ανάμεσα στις απαντήσεις του 2-3 φορές είπε για το έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας του και πως δεν πρέπει στο νοσοκομείο που είναι να ακούει τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που εξαπολύονται εναντίον του… Τά χουμε ξαναπεί… Σοφοί οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες...Θυμάμαι μάλιστα μια χαρακτηριστική τηλεφωνική διαμάχη του με μια κυρία, την οποία απειλούσε λέγοντας στον αέρα τα αρχικά νούμερα του τηλεφωνικού της αριθμού, ενώ αμέσως μετά της είπε ότι θα έδινε ένα-ένα το επόμενο ψηφίο μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός της και "να γίνει ότι είναι να γίνει από τους οπαδούς του". Η μόνη επιλογή που είχε η κυρία ήταν να πάρει τηλέφωνο ξανά στην εκπομπή και να του ζητήσει συγνώμη! Εμετικός εκβιασμός από μία γελοία προσωπικότητα...
Headradio