Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Άδωνις, οι Εβραίοι και ο Δυτικός Πολιτισμός.

Αφού (νομίζει ότι) αποκήρυξε το ακροδεξιό αντισημιτικό του παρελθόν έχει γίνει από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας. Η θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι τέτοια που δεν χωράει καραμπινάτους εθνικιστές. Ζήτησε μια μισή συγνώμη λοιπόν, όχι για τη συνολική του φασιστική, αστεία και ανιστόρητη στάση του όλα τα χρόνια, αλλά απλά γιατί προώθησε το βιβλίου "Εβραίοι: Όλη η Αλήθεια" του φασίστα Κωνσταντίνου Πλεύρη , πατέρα του έτερου φασίστα και πρώην συναδέλφου του στον Λ.Α.Ο.Σ. Θάνο Πλεύρη.






Μετά από τη νέα επίθεση του tourkofagou μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας, δήλωσε στο Twitter (15-3) τα παρακάτω: 

"Παρακολουθώ όπως όλος ο πλανήτης τις απαίσιες εικόνες με τη σφαγή στη Νέα Ζηλανδία. Αρρωστημένοι άνθρωποι φορτώνουν στον Δυτικό Πολιτισμό την αρρώστια τους. Στην Δύση η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ιερή και η σφαγή αμάχων απεχθής. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων."


"Αρρωστημένος άνθρωπος" λοιπόν ο χριστιανός-λευκός δράστης του οποίου την "τζαναμπετιά" την "φορτώνεται ο Δυτικός Πολιτισμός". Ακόμη δηλαδή και μετά από ένα τέτοιο χτύπημα, πρωταρχική του έννοια είναι να "βγάλει λάδι" τον κόσμο στον οποίον αυτός ανήκει. Μας ενημερώνει επίσης στη συνέχεια ότι "στην Δύση η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ιερή και η σφαγή αμάχων απεχθής" ξεχνώντας τους βομβαρδισμούς των τελευταίων ετών όπου οι Δυτικές Δυνάμεις έχουν ισοπεδώσει μεγάλα τμήματα του αραβικού κόσμου και ανάμεσά τους δεκάδες χιλιάδες αμάχους. 

Η διάκριση επίσης μεταξύ "άμαχου" και "μάχιμου" πληθυσμού καταντάει αστεία αν σκεφτεί κανείς την υπεροπλία των Δυτικών Δυνάμεων έναντι τοπικών αντάρτικων ομάδων οι οποίοι υπερασπίζονται, με ότι μέσο μπορούν, τα εδάφη τους. Κάτι σαν τα ισραηλινά αντίποινα έναντι των "στρακαστρούκων" και των σφεντόνων των παλαιστινίων.


Όσο και να προσπαθήσει ο αντιπρόεδρος δεν μπορεί να αλλάξει. Το νέο του προσωπείο κρύβει από πίσω τον παλιό, καλό Άδωνι Γεωργιάδη του Λ.Α.Ο.Σ., του εθνικισμού, του αντισημιτισμού και του φασισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: