Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ


Και το όνομα αυτής… Γελαδάκη Βαρβάρα. Θα έσκαγα αν δεν την έβρισκα..  Να ΄ναι καλά η ιστοσελίδα της Ν.Δ. Η Βαρβάρα λοιπόν, είναι μια ακόμη  απόδειξη του πως ένα «παλιό» μυαλό μπορεί να φωλιάσει σε κορμί νέου ανθρώπου. Σε συνέντευξή της στην Τσαπανίδου,  η οικοδέσποινα μη αντέχοντας τις αρλούμπες τις, την είπε «σας έχουν πει πως μιλάτε τη ξύλινη γλώσσα;». Η Βαρβάρα πάγωσε, παρακολουθήστε το βίντεο από το 4:20 μέχρι το 6:10 και θαυμάστε νέο πολιτικό. Παρατήρηση: το βίντεο είναι αναρτημένο από την ίδια (καλή κίνηση…).
Θέλετε κι΄άλλο γέλιο; Πάτε μέχρι την ιστοσελίδα της παράταξής της  και διαβάστε το βιογραφικό της. Απίστευτο … η κοπέλα έχει ότι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα νέο βουλευτή. Αποσπασματικά αναφέρω:
 Δωρεάν τεστ ακουστικής ικανότητας στην τρίτη Ηλικια.Σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η των δήμων Ηρακλείου ,Ν.Ιωνιας ,Δάφνης – Υμηττού Ν.Φιλαδελφειας ,Ν.Χαλκιδωνας κ.λ.π (σημ. δίχως τόνους και με Γιώτα στη Χαλκηδώνα, η Ηλικία είναι με κεφαλαίο ώστε να τονιστεί η προσοχή που θα δώσει σε αυτήν).
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
1. ΑΓΓΛΙΚΑ Άπταιστα, Proficiency
2.ΣΕΡΒΙΚΑ :Άπταιστα ,Πτυχίο Σερβικής γλώσσας από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου
3. ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ : Επίπεδο Mittelstuffe
4. ΙΤΑΛΙΚΑ : Πολύ καλά
5.ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ :Καλά
6. ΙΣΠΑΝΙΚΑ μετρία (σημ. Α… Βαρβάρα ξεκίνα εντατικά)
***Γνώσεις Η/Υ. (σημ. WOW, facebook)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Πιάνο ,ταξίδια ,διάβασμα ,κοινωνική προσφορά στο σύνολο , δημόσιες σχέσεις .
Και το βασικότερο ..least but not last:
2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο <Ηλεκτρολυτικές Διαταραχές ,Διαταραχές της ομοιοστασίας τουΝα+καιτοΚα+>. (σημ. τέλος, δε μεταδίδω άλλο)


Είσαι ψηφοφόρος στη Β΄Αθηνών; Γελαδάκη Βαρβάρα για σίγουρο γέλιο και δωρεάν τεστ ακουστικής ικανότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: